Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Numarul vehiculelor din programul Goodyear FleetOnlineSolutions a crescut cu 75% in ultimii trei ani

Numarul vehiculelor comerciale coordonate prin programul de management al anvelopelor pe baza de internet FleetOnlineSolutions (FOS) de la Goodyear se apropie de 350.000, in crestere cu 75% in trei ani, ceea ce arata increderea pe care operatorii europeni de flote o au in acest program, care ii ajuta sa scada costul total de operare gratie volumului mai redus de lucru cu hartogaria si birocratia, si in sprijinul caruia vin si produsele premium de la Goodyear si reteaua pan-europeana de furnizori de service Truck Force.
 

Printre avantajele pe care le ofera FOS se numara un sistem de facturare centralizat si un punct de contact central pentru toate chestiunile legate de anvelopele de camion si de operatiunile de facturare pentru serviciile asociate, iar conditiile de pret si garantiile de plata pentru schimbul de anvelope pot fi, de asemenea, incluse.
Eficacitatea programului este pusa in valoare si de rapiditatea cu care opereaza reteaua TruckForce in materie de asistenta rutiera la fata locului. In 2015, timpul mediu necesar pentru a repune un vehicul pe drum dupa repararea unei pene a fost sub 121 de minute, calculat din momentul in care s-a primit telefonul si pana cand camionul a plecat de la locul interventiei. O contributie suplimentara la acest service rapid il au si aplicatiile mobile e-Job si FOS Mobile, care permit un schimb de informatii si raporteaza situatii direct de la locul interventiei prin intermediul unui device hand-held.
Iar anvelopele de camion Goodyear, in special gamele FUELMAX si KMAX, asigura operatorii ca fiecare cost operational este mentinut la un nivel scazut gratie nivelului redus al rezistentei la rulare si kilometrajului ridicat pe care il ofera. Programul FOS ofera atat clientilor, cat si furnizorilor de servicii, acces la toate informatiile relevante despre flote, ceea ce inseamna ca un consumator poate urmari evolutia interventiei on-line si in timp real, cu reconfirmarea faptului ca aceasta se deruleaza in limita specificatiilor agreate si a costurilor convenite, in conditiile unui nivel semnificativ scazut al birocratiei.
Cei 2.000 de furnizori de service TruckForce localizati strategic in 28 de tari europene pot accesa detalii privitoare la flota si la vehicul on-line in limba locala, ceea ce le permite sa realizeze interventia rapid si in conditiile cerute de consumator.

Articole similare

Ad