Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Suspensia OptiRide de la Wabco, preferata de tot mai multi producatori chinezi de camioane

Mai multi producatori chinezi importanti de camioane, printre care China National Heavy Truck Corporation (CNHTC), Dongfeng Liuzhou Motor Company (DFLQ) si Shaanqi, continua sa creasca rata de folosire in productia de serie a suspensiei pneumatice controlate electronic OptiRide™ (ECAS) de Wabco Holdings Inc, ceea ce o face sa fie de departe cea mai bine vanduta solutie de acest fel la nivel global.
 

Din 2014, Wabco este primul si singurul furnizor de sisteme ECAS pentru camioane si autobuze din China, cea mai mare piata de vehicule comerciale din lume.
Tehnologia OptiRide reduce cu pana la 3% consumul de carburant si ofera conditii optime de drum. Aceasta include sistem inteligent de control al axei liftante si de monitorizare a incarcaturii si detecteaza astfel supraincarcarile pe axa si transfera automat incarcatura, pentru a imbunatati tractiunea, ceea ce ajuta si la reducerea uzurii componentelor vehiculului si scade costurile de operare. Spre deosebire de suspensia pe arcuri din otel, OptiRide permite ridicarea si coborarea vehiculului, deci manevrarea incarcaturii se face mai eficient si mai repede. In plus, comportarea foarte buna la drum o mai buna protectie a marfii si mai multa stabilitate pentru camion, ceea ce creste siguranta in trafic.
De toate aceste avantaje sunt tot mai interesati si producatori chinezi, care, asa cum arata Sujie Yu, vicepresedinte Wabco pentru regiunea Asia Pacific, cauta sa-si imbunatateasca tot mai mult platformele si configuratiile de axe pentru a fi mai competitivi in transportul pe distante lungi si in logistica.
Wabco mai comercializeaza in China ABS-uri, EBS-uri si ESC-uri, si numeroase alte tehnologii care sporesc siguranta si eficienta in exploatarea vehiculelor comerciale.

Articole similare

Ad