Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Din 12 Septembrie se reiau lucrarile la Podul de la Agigea

Reluarea lucrarilor de punere in siguranta a "Podului de la Agigea, pe DN 39, km 8+988" se va face incepand cu data de 12 Septembrie 2016 prin inlocuirea ultimelor doua hobane si finalizarea lucrarilor de reabilitare. Pentru deblocarea proiectului, in urma negocierilor intre Beneficiar si Antreprenor, s-a stabilit ca podul va fi inchis total traficului pentru o perioada de trei luni, antreprenorul va relua lucrarile incepand cu data de 12 Septembrie 2016 pentru a nu incomoda traficul estival si CNADNR va efectua platile aferente lucrarilor din Certificatele Interimare de Plata nr. 11, nr. 12 si nr. 13 pana vineri 02 Septembrie 2016.
 

Data de finalizare estimata si asumata de catre Antreprenor pentru finalizarea lucrarilor este Septembrie 2017 (in cazul in care podul va fi inchis total traficului pana la inlocuirea celor doua hobane), se arata intr-un comunicat CNADNR.
Pana la demararea lucrarilor de reabilitare din 12 Septembrie 2016 cand podul va fi inchis in totalitate, se vor prelungi restrictiile de circulatie pe podul de la Agigea dupa cum urmeaza: viteza maxima de circulatie 50 km/ora, limitarea masei totale a vehiculelor la 5 t, efectuarea circulatiei pe doua benzi (cu inchiderea benzilor marginale).
Varianta de ocolire recomandata soferilor este nodul rutier A4 (intersectie cu DN 39, Agigea) – A4 (intrare port Constanta Sud) – podul nou peste Canalul Dunare – Marea Neagra – bretea acces la DN 39A – DN 39A intersectie cu DN 39 – DN 39 ( Eforie Nord – Mangalia).
Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Articole similare

Ad