Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear GP-4D OTR se remarca prin robustete si tractiune foarte bune

Gama de anvelope Goodyear GP-4D OTR (Off The Road) cuprinde sase anvelope radiale ranforsate pentru a fi utilizate pe basculante articulate (ADT) si pe incarcatoare pe roti (WL). Aceasta are o adancime suplimentara a benzii de rulare, pentru tractiune sporita in conditii de noroi si sol moale, precum si blocuri masive pe umeri, pentru o mai mare rezistenta la impact si abraziune in aplicatii foarte dificile. Banda de rulare prezinta, de asemenea, caneluri de cursa pe linia centrala, pentru o tractiune laterala buna, o uzura mai uniforma si o manevrare mai lina. Anvelopele Goodyear GP-4D sunt potrivite pentru toate tipurile de conditii dintr-un santier, incluzand pamant, noroi, pietre sau bolovani.
 

Dimensiunile 20.5R25, 23.5R25 si 26.5R25 au insemnele * pentru WL si ** pentru ADT, iar celelalte trei anvelope ramase, de tip Hi-Stability, au insemnul ** pentru ambele aplicatii si sunt disponibile in dimensiunile 29.5R25, 775/65R29 si 875/65R29.
Acoperind una dintre cele mai populare dimensiuni, anvelopa Goodyear GP-4D 29.5R25 Hi-Stability are o capacitate de incarcare de 22.400 kg, ceea ce o face o alegere puternica pentru cele mai dure sarcini. Ea nu numai ca ofera o capacitate sporita, dar livreaza si o performanta mai mare in ceea ce priveste tractiunea, stabilitatea, longevitatea si confortul.
Deci nu numai dimensiunea – 1,8 m – este cea pe care anvelopa Goodyear GP-4D o are in comun cu una dintre cele mai robuste animale din natura, rinocerul, ci si abilitatea de a face fata tuturor conditiilor de drum. In plus, ea are o capacitate mai mare – poate cara 22,4 t, echivalentul greutatii a 28 de rinoceri negri adulti – si o rezistenta sporita la impact si abraziune.

Articole similare

Ad