Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Colliers International isi mareste echipa

Compania de consultanta imobiliara Colliers International isi consolideaza echipa de consultanta pentru spatii industriale prin recrutarea lui Laurentiu Duica pentru pozitia de Associate Director – Industrial Division. Laurentiu Duica are o experienta de peste 12 ani in piata de industrial, perioada in care a lucrat atat pe partea operationala, cat si pe partea de vanzari.
 

„Piata de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta in urmatorii ani, abia acum intrand intr-o perioada de maturitate, drept dovada recentele achizitii si dezvoltari din acest sector. Consolidarea echipei de consultanta pentru spatii industriale din cadrul Colliers a venit astfel ca un pas firesc si ne propunem, cu ajutorul lui Laurentiu si a experientei sale, ca acest sector sa devina unul din pilonii de baza pentru cresterea businessului Colliers”, a declarat Ilinca Paun, Managing Director Colliers International. „Vom continua extinderea echipei Colliers pe toate segmentele pietei imobiliare, anul acesta fiind unul al schimbarilor la nivel intern, odata cu aniversarea a 20 de ani de prezenta Colliers in Romania”, a adaugat Ilinca Paun.
In ultimii doi ani, Laurentiu Duica a ocupat pozitia de Head of Leasing and Development in cadrul fondului de investitii P3, care a intrat in Romania in anul 2015, prin achizitia parcului industrial Europolis Park, aceasta fiind cea mai mare tranzactie incheiata vreodata pe piata locala de industrial.
Anterior, Laurentiu a lucrat timp de sapte ani in compania FM Logistic, unul din cei mai mari provideri logistici din Europa si Romania, avansand pana la functia de Commercial Manager. Incepand din luna septembrie, el va coordona echipa de consultanta pentru spatii industriale a Colliers International, fiind responsabil cu dezvoltarea strategiei de crestere a departamentului.
„Am ales sa ma alatur echipei Colliers pentru ca am gasit aici o similaritate in gandire si in modul de a face business, un spirit antreprenorial pronuntat si un grad inalt de etica. Piata de consultanta imobiliara a evoluat enorm in ultimii ani, asa incat o astfel de echipa, formata pe valori solide, care are in ADN performata, a fost o alegere naturala pentru mine, dupa 12 ani de experienta in domeniul industrial ”, a explicat Laurentiu Duica, Associate Director – Industrial Division in cadrul Colliers International.
Laurentiu Duica isi propune, alaturi de echipa de consultanta pentru spatii industriale, din care face parte si Daniel Cautis, cu o experienta de cinci ani in piata imobiliara, sa ofere o paleta completa de servicii clientilor, contribuind astfel la cresterea constanta a businessului Colliers.
In acest an, stocul de spatii industriale din Bucuresi a depasit pragul de un milion de metri patrati, iar la nivelul intregii tari a ajuns la 2,3 milioane de metri patrati, inca 170.000 de metri patrati urmand a fi livrati pana la sfarsitul anului.

Articole similare

Ad