Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IAA Hanovra: Volkswagen prezinta Caddy Edition 35

Volkswagen Caddy, celebrul van usor de la Volkswagen, sarbatoreste aniversarea a 35 de ani, prilej pentru producatorul din Hanovra sa prezinte o editie speciala in cadrul targului de vehicule comerciale IAA Hanovra de la finalul acestei luni. Caddy Edition 35 va fi prezentat in premiera mondiala atat in varianta panel van cat si in family van.
Pe langa multiplele optionale, ceea ce il face special pe acest nou Caddy sunt elementele de design specifice editiei aniversare, cum sunt logo-urile de pe panoul usilor si cele aflate in partea din spate a masinii.
 

Acoperisul vopsit in culoarea gloss black contrasteaza puternic cu exteriorul, care poate fi vopsit in cinci nuante de culoare: Candy White, Cherry Red, Indium Grey, Reflex Silver sau Acapulco Blue. La interior gasim noi huse pentru scaune, cu insertii din piele si cu nuante argintii si negre, intarind si mai mult alura de sportiva a editiei aniversare. Exista 13 variante de motorizare, de la cele mai mici, propulsoarele TSI pe benzina sau dieselul 1.4 l TGI, pana la puternicele motoare 2.0 l TDI, in diferite variante, adaptate la cutii manuale sau automate. De asemenea, Caddy Edition 35 va exista si in doua versiuni cu tractiune integrala, ambele propulsate de motorul 2.0 l TDI, una de 122 CP si cutie manuala in sase trepte, iar cea de-a doua de 150 cp, cuplata la cutia automata DSG. Ca si model de familie, Caddy 35 se bazeaza pe versiunea Comfortline, iar pentru varianta utilitara pe versiunea panel van a lui Caddy.
VW Caddy Edition 35 poate fi comandat in Germania incepand din luna noiembrie, cu preturi ce pornet de la 22.312 euro, TVA inclus. Tot in premiera mondiala la IAA Hanovra, VW va prezenta si noul Caddy Editon TGI, primul van din segment echipat cu un sistem de propulsie pe gaz natural comprimat (CNG) si o cutie de viteze in sase trepte cu dublu ambreiaj (DSG). Noile Caddy si Caddy Maxi TGI sunt echipate cu rezervoare concepute speciale pentru a inmagazina gaz natural comprimat. Aceste rezervoare sunt montate sub podea, ceea ce inseamna ca spatiul de incarcare nu va fi afectat, acesta ramanand la fel – 3,200 litri (Caddy) si 4,130 litri (Caddy Maxi). In Germania, noul Caddy Edition TGI in varianta panel van are un pret de pornire de aproximativ 25.000 euro cu toate taxele.

Articole similare

Ad