Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FM Logistic construieste cea de-a treia platforma logistica in Romania

FM Logistic a organizat joi, 22 septembrie, ceremonia de demarare a lucrarilor la cel de-al 3-lea depozit al FM Logistic in Romania, in Dragomiresti, jud. Ilfov. Constructia celei de-a treia platforme logistice din Romania a inceput la 18 iulie 2016 si este planificata a se finaliza in decembrie 2017. Aceasta noua investitie FM Logistic, estimata la 20 milioane euro, include studiul de fezabilitate, achizitia si viabilizarea terenului si constructia depozitului.
Platforma FM Logistic de langa autostrada A1 Bucuresti – Pitesti va avea in prima faza doua celule de 20.000 m2, birouri si spatii tehnice in suprafata de 2.500 m2, parcari, drumuri si spatii verzi de 30.000 m2.
 

Conform planului de dezvoltare FM Logistic, depozitul din Dragomiresti poate fi extins pana la capacitatea maxima de 80.000 m2.
NG Concept, antreprenor general, cu experienta de peste 30 de ani in ingineria constructiilor, impreuna cu partenerii sai, respectiv companii romanesti cu expertiza in domeniu, selectate in functie de sistemele de securitate a muncii implementate in structurile lor si certificarile privind respectarea mediului, vor avea in vedere pentru noua platforma FM Logistic obtinerea certificarii LEED® (simbol al excelentei in domeniul constructiilor verzi). Astfel, platforma FM Logistic Dragomiresti va fi prima platforma logistica certificata LEED® din Romania.
FM Logistic va deservi in cadrul acestui depozit companii din sectorul produselor cosmetice si farmaceutice, avand o celula de 10.000 m2 dedicata produselor farmaceutice in care se vor realiza investitii specifice conform reglementarilor in domeniu.
In prezent FM Logistic ofera clientilor sai din Romania solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, precum depozitare, o gama completa de servicii de transport, camioane complete sau partiale, cu temperatura ambientala si controlata si servicii cu valoare adaugata (co-packing).
FM Logistic a inregistrat o cifra de afaceri de 24 milioane euro in ultimul an fiscal (aprilie 2015-martie 2016), are 450 de angajati si opereaza trei platforme logistice in Romania -in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 65.000 m2 suprafata de stocare si doua terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau. Consolidarea prezentei in Romania, excelenta operationala prin procesul de imbunatatire continua si dezvoltarea unei oferte complete de servicii de distributie si grupaj, fac parte din planul de dezvoltare FM Logistic pentru urmatorii ani in Romania.

Articole similare

Ad