Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EuroVAT reprezinta firmele de transport in relatia cu autoritatile franceze

In contextul noilor cerinte pe care Legea Macron le impune firmelor straine de transport care fac cabotaj sau operatiuni de international spre/din Franta, EuroVAT si-a inclus in oferta si serviciul de reprezentare a acestora in relatia cu autoritatile franceze. Compania de origine franceza, care face parte din grupul Total, partener AS 24, se recomanda prin cei peste 20 de ani de experienta in recuperarea de TVA si accize de carburant in intreaga Europa, timp in care a dobandit o expertiza solida in colaborarea cu autoritatile din toate tarile. In fiecare an EuroVAT proceseaza sute de mii de documente in numele celor peste 3.500 de clienti si garanteaza standarde inalte de calitate si confidentialitate.
 

Pentru a intra in contact cu reprezentantii EuroVAT, contactati compania la www.eurovat.eu si veti primi o oferta personalizata.
Reamintim ca, in conformitate cu noua reglementare din Hexagon, legislatia muncii din aceasta tara trebuie sa se aplice si soferilor straini pentru perioada petrecuta acolo, aici fiind inclus atat salariul minim din Franta (SMIG), cat si normele sociale referitoare la timpul de lucru, conditiile de munca, egalitate sexelor s.a.
In caz de control soferii straini care ajung in Franta trebuie sa aiba asupra lor la bord atestatul de detasare (Posting of Workers Certificate), alaturi de contractul de munca, iar firmele de transport trebuie sa aiba un reprezentant local care sa le asigure legatura cu autoritaile de control (politie, autoritate fiscala, vami, inspectia muncii s.a.).
Controalele care vizeaza respectarea legii Macron au inceput deja, iar amenzile pot fi de la cateva sute de euro la 500.000 de euro.

Articole similare

Ad