Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premiile Tranzit se vor decerna pe 4 noiembrie, la Cluj

Premiile Tranzit pentru eficienta in transporturi si logistica se vor decerna si anul acesta la Cluj, la Grand Hotel Italia, pe 4 noiembrie, in cadrul unei ceremonii care va aduna crema industriei de transport si logistica din Romania.
Pe langa discutiile importante legate de viitorul industriei de transport din Romania – prin prisma cresterii RCA si obligatia platii salariului minim la nivelul tuturor tarilor din Uniunea Europeana – participantii vor avea posibilitatea de a schimba informatii cu cei mai importanti furnizori de produse si servicii pentru operatorii de transport si logistica din cadrul expozitiei care va dubla conferinta.
 

Cina de gala va prilejui premierea celor mai eficiente companii de transport marfa si logistica in 2015, cat si a celor mai eficienti manageri din industrie, fiind create categorii distincte pentru companiile multinationale, cat si pentru companiile cu capital 100% romanesc.
In premiera, revista Tranzit va premia cu ocazia Galei si cel mai eficient operator de transport persoane.
In acelasi timp, in calitate de membru al juriilor International Truck of the Year si Van of the Year, revista Tranzit va premia cu replici ale trofeelor de la nivel international si pe reprezentantii producatorilor castigatori anuntati la IAA Hanovra.
Seara se va incheia cu un concert, la care este invitata sa cante Andra.

Articole similare

Ad