Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF Connect, noul sistem de management al flotei

In cadrul IAA 2016, DAF a prezentat un sistem inovativ de management al flotei -DAF Connect, prin care operatorii de parcuri auto pot urmari in timp real informatiile privind performanta vehiculelor si soferilor.
Interfata „user-friendly“ poate fi configurata pentru a oferi rapoarte complete despre consumul de combustibil, locatia vehiculului, kilometri parcursi, timpul de stationare si cel petrecut in trafic etc.
 

Optiunea Live Fleet View ofera informatii despre locatia flotei, pentru ca managerul de parc auto sa poata planifica cat mai optim distantele si rutele pentru fiecare vehicul in parte. In cazul in care parametrii setati sunt modificati, de pilda cand este depasita viteza, creste consumul sau traseul este deviat, coordonatorul parcului auto primeste o alerta in timp real. Astfel, DAF Connect optimizeaza timpul de folosire al vehiculului, reduce costurile operationale si mareste eficienta logistica.
“Prin intermediul DAF Connect intram intr-o noua era in ceea ce priveste suportul oferit clientilor nostri pentru a atinge cea mai mare profitabilitate pe kilometru. Facem echipa cu cei mai importanti furnizori de informatii privind managementul flotei pentru a avea o platforma deschisa. Acest lucru este important pentru clientii care detin DAF in flota, alaturi de alte branduri, dar si pentru cei care au numai vehicule DAF si care au investit deja in sisteme de management al flotei.”, a declarat Richard Zink, director Marketing & Sales DAF Trucks. DAF Connect va fi disponibil in ultimul trimestru al acestui an.

Articole similare

Ad