Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DIESELpoint Plus completeaza portofoliul Oscar Downstream

Oscar Downstream lanseaza in aceasta toamna serviciul DIESELpoint Plus, o solutie integrata si eficienta de alimentare ce imbina beneficiul costurilor reduse oferite de statiile de incinta cu controlul oferit de sistemul de carduri.
DIESELpoint Plus este destinat clientilor cu o activitate complexa ce necesita combinarea mai multor variante de alimentare. Specific pentru acestia este instalarea unei statii de incinta la baza de plecare/sosire si folosirea cardurilor de carburant pentru alimentarile in tranzit in reteaua de statii Oscar Downstream. Noul serviciu a fost conceput ca o solutie premium, de integrare a celor doua variante de alimentare, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente nevoi ale partenerilor nostri.
 

DIESELpoint Plus are la baza o solutie de stocare a carburantului similara unei statii de incinta, pe un model utilizat si in benzinariile clasice, calibrat si avizat metrologic si echipat cu o sonda de nivel de o foarte buna precizie, care include un terminal extern de tranzactionare cu o platforma de operare prietenoasa, foarte usor de utilizat chiar si in absenta unui gestionar.
DIESELpoint Plus include astfel intr-o platforma comuna cele mai importante beneficii ale retelei de statii DIESELpoint Access si a statiilor de incinta DIESELpoint, cu acces la alimentare prin cardul de flota Oscar Downstream.
„Toate componentele ce ajuta la optimizarea costurilor – flexibilitate, servicii integrate, control, optimizare costuri, automatizare si siguranta alimentarilor – sunt esentiale atunci cand ai o activitate complexa. Tot mai multe companii isi doresc sa tina sub control intregul flux de alimentare, de la aprovizionarea cu carburant pana la alimentarea autovehiculului. Aici intervine automatizarea pe care o ofera noul sistem DIESELpoint Plus, ce consolideaza intr-o platforma informatica integrata toate tranzactiile efectuate de autovehicule atat in reteaua de statii Oscar Downstream (DIESELpoint Access) cat si in statia de incinta proprie (DIESELpoint Plus).“a declarat Ovidiu Irimies directorul general al Oscar Downstream.
Printre functionalitati amintim setarea de limite cumulate per card, atat pentru alimentarea in reteaua de statii Oscar Downstream cat si in DIESELpoint Plus, transmiterea online a datelor despre nivelul de stoc din rezervor, atentionare cand nivelul scade sub o anumita limita si statia necesita aprovizionare, alerte de tranzactionare, rapoarte integrate disponibile si posibilitatea de a plasa comanda de aprovizionare online. Toate acestea plus verificarile, monitorizarea si urmarirea activitatii fiecarei locatii in care exista un DIESELpoint Plus se vor realiza de catre client online, centralizat prin platforma web, utilizata deja cu succes de clientii nostri.
“Un rol esential il are si consultanta oferita de echipa de vanzari si echipa de service in ceea ce priveste instalarea acestui tip de statie de incinta precum si modul cel mai potrivit de operare a acesteia pentru a raspunde nevoilor specifice fiecarui client. Intr-o piata dinamica, avantajul nostru competitiv este lantul logistic integrat, format din depozitele cu o capacitate de stocare de peste 50.000 mc raspandite la nivel national, o flota de distributie proprie formata din 48 de autocisterne, reteaua de statii Oscar si statiile de incinta oferite in sistem de comodat.“, a concluzionat Ovidiu Irimies.

Articole similare

Ad