Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua conducere pentru Marangoni

Vittorio Marangoni si Giuseppe Marangoni au fost numiti recent in functia de presedinte, respectiv vice-presedinte al companiei Marangoni SpA. Numirea celor doi pe functiile de conducere vine la putin timp dupa numirea lui Salvatore Torrisi in Consiliul de Administratie.
Totodata, in cadrul aceleasi sedinte a consiliului director, Mario Marangoni a preluat functia de presedinte onorific, avand in vedere experienta sa de peste 60 de ani in cadrul grupului, cat mai ales faptul ca este fondatorul companiei, se arata intr-un comunicat primit la redactie.
 

Numirea lui Vittorio si a lui Giuseppe Marangoni la conducerea grupului reprezinta o dezvoltare semnificativa in tranzitia de generatii a companiei, fiind rezultatul unui proces care a inceput in 2011. Cele doua numiri reflecta angajamentul reinnoit al proprietarilor de a ghida grupul printr-o perioada importanta a istoriei sale, pentru a permite companiei sa faca fata cu succes noilor provocari care rezulta din globalizarea industriei anvelopelor.

Articole similare

Ad