Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vio Trans va oferi din toamna lui 2017 service pentru agregatele frigorifice Schmitz

In vara lui 2016, Vio Trans Grup a cumparat un teren de 10.000 m2 in Parcul Industrial Ploiesti, pe care se afla un service de camioane de 600 m2, si intentioneaza ca, investind in dotari pentru adaptarea la standardele Schmitz Cargobull, sa devina reprezentant al producatorului german de semiremorci pentru intretinerea si repararea agregatelor frigorifice marca proprie. Firma a primit deja lista cu echipamentele si instrumentele specifice si planul de intretinere si doi dintre angajatii din service-ul Vio Trans Grup au mers la cursuri pentru frigotehnisti in Germania, iar dupa tehnologizare si incheierea modulelor de pregatire, adica in toamna lui 2017, service-ul va fi operational.
 

In noul centru vor lucra circa 20 de persoane, si angajati de acum ai companiei dambovitene, dar si angajati noi, din imprejurimile Ploiestiului. Atelierul va avea stoc de piese de schimb, dar nu se va ocupa si de comercializarea agregatelor.
Ideea a aparut odata cu achizitia primelor semiremorci frigorifice Schmitz cu axe si cu agregat frigorific Schmitz, iar faptul ca a fost disponibila pentru vanzare aceasta locatie din Ploiesti a facut ca lucrurile sa se lege foarte bine, deoarece pe platforma logistica a Kaufland, situata in imediata vecinatate, vin zilnic circa 400 de camioane, din care 200 cu temperatura controlata.
 

Articole similare

Ad