Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carrion Expedition, pentru a doua oara consecutiv cel mai eficient operator de transport cu capital strain din Romania

Revista Tranzit a desemnat pentru a doua oara consecutiv firma Carrion Expedition drept „cea mai eficienta companie de transport cu capital strain din Romania”, aceasta fiind si cea mai mare flota de la noi, cu aproape 1.100 de autotractoare. Firma cu capital spaniol este stabilita in Cluj si are nu mai putin de 1.350 de angajati din Romania, avand ca obiectiv sa devina principala flota europeana pentru transport frigorific.
 

Pe locul al doilea s-a clasat Duvenbeck Logistik, care a castigat si trofeul cel mare in urma cu doi ani si, din nou, votul publicului la aceasta categorie. Spre deosebire de Carrion Expedition, care momentan a crescut enorm doar flota de transport, Duvenbeck si-a extins activitatea foarte mult si in logistica, segment care necesita multe investitii la inceput, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a incheiat 2015 cu rezultate financiare globale mai putin bune decat firma cu capital spaniol.
Pe locul al treilea s-a situat Logistic E van Wijk, firma cu actionariat mixt romano-olandez, care a castigat prima editie a premiilor Tranzi, in urma cu cinci ani.
O mentiune a fost acordata H.Essers, a carui activitate include nu numai transport rutier, ci si transport combinat, expeditii, logistica si distributie.

Articole similare

Ad