Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ion Lazar a fost desemnat managerul de transport al anului

Datorita viziunii si strategiei de extindere a activitatii prin achizitia activelor edy International Spedition, Ion Lazar a primit trofeul pentru „Cel mai eficient manager de transport in 2015” pentru pozitionarea afacerii pe mai multe piloane – transport, logistica, real-estate, productie etc. – si oferirea solutiei intermodale intr-un moment in care producatorii incep sa devina tot mai interesati de emisiile de carbon de pe durata transportului produselor lor.
 

Pe locurile al doilea, respectiv al treilea, s-au situat Viorel Angelescu (Vio Trans Grup) si Ciprian Cristea (Logistics Ro Tir), alesi nu numai pentru progresul continuu facut de companiile pe care le manageriaza, ci si pentru viziunea si informarea continua asupra oportunitatilor de business, curajul de a implementa inovatii tehnologice si economice de pionierat chiar si pe pietele mature din vestul Europei si pentru dezvoltarea treptata si sustenabila a afacerilor pe care le conduc.
Daca Viorel Angelescu se afla a doua oara pe podiumul competitiei organizate de revista Tranzit, pentru Ciprian Cristea si Logistics Ro Tir nominalizarea si premiul din acest an reprezinta o premiera, organizatorii avand incredere ca ambele firme vor progresa si in clasamentul firmelor in 2016-2017.
Printre finalisti s-au aflat din nou Decebal Popescu de la Cartrans Preda, care a castigat Premiul de Popularitate, precum si Lucia Apostol de la Dumagas.

Articole similare

Ad