Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autobuzele Setra MultiClass 400, pentru orice aplicatie de transport interurban

Gama MultiClass a acoperit 34% din vanzarile Setra din ultimii zece ani, perioada in care a fost lansata si dezvoltata seria 400. Cu 7.000 de vehicule livrate pe acest segment, MultiClass este una dintre cele mai extinse familii de produse, incluzand nu mai putin de 13 modele: sapte din gama UL/H, cu lungimi cuprinse intre 10,8 si 15 m, iar sase din categoria UL/LE business, cu podea partial coborata, acoperind plaja de la 12,2 la 14,6 m lungime.

 

Patru dintre cele mai reprezentative modele MultiClass au putut fi testate la sfarsitul lui octombrie a.c. in decorul pitoresc al regiunii Brandenburg, pe malul lacului Rheinsberg si in imprejurimi. Drumurile inguste, tipice pentru Germania de est, au facut ca testul de manevrabilitate sa fie cu atat mai interesant si, in plus, au scos in evidenta performantele foarte bune ale autobuzelor Setra.
Alaturi de modelele S 415 H, S 415 UL business, S 415 UL si S 418 LE business a putut si condus si autobuzul S 125, fabricat in 1966.
Vehiculele Seriei MultiClass 400 sunt oferite cu motoare OM 470 (versiunile pe trei axe) sau OM 936 (cele pe doua axe), in combinatie cu numeroase variante de transmisii: manuala, automata sau robotizata. 

Articole similare

Ad