Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Compania Ro-Ro Alternative a EKOL lanseaza la apa noua nava “MELEQ”

Transformata intr-un important brand de transport Ro-Ro intr-o perioada de doar trei ani, Alternative Transport si-a lansat cea de-a sasea nava, "MELEQ", vineri, 18 noiembrie, in Flensburg, Germania, la un eveniment la care au participat 200 de invitati.
MELEQ are o capacitate de 280 de remorci si se va alatura celor cinci vase RO-RO ale flotei Alternative Transport in februarie 2017, pentru a servi pe ruta Turcia – Italia. Vasul are o lungime de 210 m, are o capacitate de transport marfa de 32.600 de tone si poate atinge o viteza maxima de 21,3 noduri.

 

„Acum trei ani am pornit in calatoria de realizare a unei flote maritime. Astazi, cu mandrie, am lansat la apa cea de-a sasea noastra nava Ro-Ro, MELEQ. Pe parcurs, am realizat o crestere durabila si am investit mai mult de 100 de milioane de euro in extinderea flotei noastre. Dupa lansarea MELEQ, vom continua sa operam noi rute si sa crestem frecventa pe rutele existente, prin noi investitii. Mai mult decat atat, ne propunem sa finalizam constructia si sa incepem operatiunile in Terminalul Ro-Ro Yalova, la inceputul lui 2017. Prin intermediul flotei noastre aflate in continua crestere si a noului terminal, vom oferi avantaje operationale semnificative pentru industria de transport.", a spus Ahmet Musul, presedintele Ekol Logistics si Alternative Transport.
Alternative Transport si-a inceput activitatea in 2013, ca primul operator de transport intermodal de marfa din Turcia. Inca de atunci, navele Ro-Ro de ultima generatie ale companiei, Hatche, Paqize, Qezban, Fadiq si Ayshe au circulat patru zile pe saptamana, intre porturile Haydarpasa (Istanbul, Turcia) si Trieste (Italia) si o data pe saptamana, intre porturile Alsancak (Izmir, Turcia) si Sete (Franta). Scopul Alternative Transport este de a oferi clientilor servicii mai eficiente, de o mai buna calitate si mai durabile, prin intermediul logisticii Ro-Ro. 

Articole similare

Ad