Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde lanseaza o noua gama de stivuitoare cu tehnologie li’ion

Linde Material Handling si-a largit gama de echipamente de depozitare si tractare special proiectata pentru a functiona cu tehnologie li’ion. Este vorba de transpaletele electrice cu operator pietonal Linde T16 ION-T18 ION, transpaletele electrice cu operator purtat Linde T20 AP ION-T25 SP ION, cele de comisionare Linde N20 ION si N24 ION, precum si de echipamentele de tractare Linde P30 C ION si P50 C ION.
Utilajele beneficiaza de o reincarcare flexibila si baterii puternice, de la 4,5 la 9 kWh.
 

Acestea pot fi folosite in mod eficient in intervalul de temperaturi -35 si +45o C, gratie sistemului inteligent de management al bateriei.
De asemenea, pentru fiecare dintre cele cinci modele de electrostivuitoare Linde cu capacitati de incarcare intre cuprinse intre 1,4 si 1,8 t exista doua variante de capacitate a bateriei. Astfel, bateria stivuitoarelor electrice Linde E14 si E16 C (compact), are o capacitate de 13,1 kWh, in timp ce bateria pentru modelele mai mari, cu trei roti, Linde E16 si E18 si modelul cu patru roti, E16 P, vine cu o capacitate sporita, de 16,3 kWh. Cu toate acestea, este recomandabil sa se utilizeze baterii cu o capacitate de 39,2 kWh si 45,7 kWh, mai ales in cazul in care conditiile de functionare si performanta sunt peste medie. Bateriile sunt garantate 2.500 de cicluri complete de incarcare, cu o capacitate ulterioara ramasa a baterie de cel putin 80%.

Articole similare

Ad