Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Irizar lanseaza autocarul i6s

La un an dupa lansarea autocarul de lux i8, Irizar propune acum noul i6s, care va inlocui consacratul PB. i6s este disponibil deja pe toate pietele europene, cu exceptia Marii Britanii, Irlandei si Israelului, pentru care urmeaza sa fie adaptat pana la finele anului viitor.
i6s poate fi comandat atat ca vehicul integral, cu motorizare DAF, cat si ca autocar pe sasiu, in functie de variantele de sasiu disponibile pe fiecare piata in parte.
 

Este disponibil in variantele 3,5 si 3,7 m inaltime, cu doua sau trei axe. In varianta cu doua axe, vehiculul poate masura 10,8, 12,2 sau 12,9 m lungime pentru toate configuratiile pe sasiu si respectiv 13,2 m in cazul autocarului integral, in timp ce varianta cu trei axe poate fi de 13,22, 14 sau 15 m lungime.
Avand o aerodinamica foarte buna si o greutate proprie redusa, gratie utilizarii otelurilor cu rezistenta mare si a jantelor din aliaj, i6s este foarte eficient in materie de consum. De asemenea, costurile cu intretinerea si reparatiile au fost optimizate, iar intervalele service, extinse (pana la 100.000 km pentru schimbul de ulei). Noul model se incadreaza in filosofia Irizar si permite un nivel ridicat de personalizare.

Articole similare

Ad