Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Trucks: Prima cascadorie din lume in care apar un autocamion si un parapantist

Performanta lantului cinematic de la Volvo Trucks este pusa la incercare prin conectarea unui parapantist la un autocamion Volvo FH. Testul face parte din noul film din seria Live Test a companiei suedeze si reprezinta prima cascadorie din lume in care sunt implicati un autocamion si un parapantist.
In noul film un parapantist si un autocamion Volvo FH sunt pe cale sa faca o calatorie incredibila. Autocamionul trebuie sa mentina parapantistul in aer in timp ce ruleaza pe drumuri sinuoase de munte.
 

Pentru a reusi, autocamionul trebuie sa mentina viteza. „The Flying Passenger" va avea premiera pe data de 29 noiembrie, pe platformele digitale Volvo Trucks, se arata intr-un comunicat al producatorului. „Orice sofer de autocamion stie cat este de dificil sa mentii viteza de croaziera cand conduci in zone deluroase. Pentru a realiza acest lucru, ai nevoie de un motor si o cutie de viteze care permit o manevrabilitate extraordinara. „The Flying Passenger" este un test care demonstreaza extraordinara performanta si manevrabilitate a lantului nostru cinematic, recent imbunatatit", spune Claes Nilsson, Presedintele Volvo Trucks.
Autocamionul Volvo FH folosit in acest film este echipat cu lantul cinematic unic de la Volvo, alcatuit din motorul Euro 6 D13 si cutia de viteze I-Shift Dual Clutch. Tehnologia ambreiajului dublu permite schimbarea treptelor de viteza fara intreruperea transmiterii cuplului atunci cand schimbarea treptelor se face in conditii dificile de drum.
„Condusul in trepte de viteza superioare si asigurarea schimbarii line a treptelor de viteza contribuie la eficienta consumului de combustibil. I-Shift Dual Clutch permite un condus lin, in timpul deplasarii in trepte de viteza superioare si la turatii reduse", explica Staffan Wendeberg, Product Manager pentru Volvo FH. Urmatoarea provocare este cel mai recent film din seria Live Test de la Volvo Trucks, in care caracteristicile si capacitatile autocamionului sunt supuse unor teste extraordinare. Printre succesele de talie mondiala aparute anterioar se numara „The Epic Split", „Look Who's Driving" si „The Hamster Stunt". Premiera filmului va avea lor pe 29 noiembrie pe platformele digitale Volvo Truck.

 

Volvo Trucks: Prima cascadorie din lume in care apar un autocamion si un parapantist

Articole similare

Ad