Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noile BT Reflex, performanta la inaltime

Toyota Material Handling lanseaza trei noi modele de reach-truck pentru piata europeana. Este vorba de BT Reflex seriile R, E si O, care se remarca prin productivitate crescuta, capacitate de incarcare de la 1,4 si 2,5 t si o inaltime de operare de pana la 13 m.
O particularitate a reach-truck-urilor Toyota sunt cabina inclinabila si sistemul de control al ridicarii TLC, care si-au demonstrat deja productivitatea in operare si au fost imbunatatite special pentru noile game BT Reflex. Inclinarea cabinei spre spate este mult mai lina, iar operatorul are astfel o vizibilitate optima asupra marfii.
 

Design-ul catargului a fost, de asemenea, optimizat, pentru a conferi vizibilitate sporita, siguranta si eficienta in operare. In plus, echipamentele asigura o stabilitate foarte buna si control precis al catargului.
Noile BT Reflex pot fi configurate cu un sistem laser de pozitionare precisa a furcilor in fata paletului, fiind reduse astfel eventualele deteriorari ale marfii sau ale paletului. Pentru un regim intens de lucru, echipamentele pot fi dotate cu baterii pe li’ion, pentru un management mai bun al energiei, iar pentru aplicatiile in depozitele frigorifice BT Reflex este disponibil cu cabina inchisa.

Articole similare

Ad