Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Draexlmaier doreste consolidarea relatiei cu furnizorii

Draexlmaier Group a organizat luna aceasta prima editie a Dialogului German-Roman al Furnizorilor "Fit for Growth", alaturi de Stabilus si Asociatia de Management al Lantului de Aprovizionare, Achizitii si Logistica (BME). Evenimentul a avut drept scop consolidarea relatiei cu furnizorii existenti si descoperirea unor noi parteneri de afaceri in Romania, Bulgaria si Serbia. "Romania, cu cei aproximativ 15.000 de angajati care lucreaza aici, este pentru noi mai mult decat o locatie importanta pentru productie. Este o zona de aprovizionare foarte interesanta.
 

Tocmai de aceea am organizat acest eveniment impreuna cu Asociatia de Management al Lantului de Aprovizionare, Achizitii si Logistica (BME) si cu partenerul nostru Stabilus. Vrem sa-i cunoastem pe furnizorii din Europa de Est, iar potentialii viitori parteneri au sansa sa afle toate detaliile, la prima mana, in legatura cu produsele si cerintele noastre”, a declarat Barbara Bergmeier, Manager Operational al Draexlmaier Group.
Prin atragerea unui numar mai mare de resurse materiale de pe piata locala, Draexlmaier Group isi va intari pozitia pe piata din regiune, contribuind si mai mult la dezvoltarea economiei. In prezent, Draexlmaier este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania.
Evenimentul a contribuit la crearea unei platforme pentru dezvoltarea retelei de furnizori si pentru imbunatatirea colaborarii. „Din punctul meu de vedere, performanta in materie de preturi, de calitate, de fiabilitate si inovatie trebuie sa mearga mana in mana in cazul furnizorilor de top. Avem deja parteneri de afaceri de incredere in Europa de Sud-Est si sunt convins ca exista inca un potential de crestere semnificativ in regiune”, a afirmat Tobias Moch, director al Departamentului de Achizitii al Dräexlmaier Group.
Furnizorii prezenti au avut ocazia sa cunoasca viziunea celor doua companii si au putut participa la dialoguri specializate pe diferite produse. ”Ca furnizor de top in industria auto, Dräexlmaier actioneaza cu strategii construite pe termen lung, impreuna cu parteneri stabili. Ne desfasuram activitatea de peste 20 de ani in Europa de Est si avem incredere ca vom putea continua dezvoltarea”, a declarat Prof. Dr. Georg Stephan Barfuß, directorul Departamentului de Sustenabilitate din cadrul Grupului.
Draexlmaier Group a concentrat deja in Romania o echipa de specialisti in achizitii, care ofera sevicii pentrutarile din Europa de Sud-Est ale Grupului.

Articole similare

Ad