Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Centurile ocolitoare sunt prioritare

DRDP Craiova va administra in regie proprie lucrarile la centura Balsului, pe o lungime de 8,8 km, ce va cuprinde doua poduri, trei pasaje si o portiune din autostrada Craiova-Pitesti, cu termen de executie martie 2018. De asemenea, Directia va reabilita DN 65, care face legatura intre Craiova si Pitesti, pentru largirea capacitatii de transport la doua benzi pe sens, pe o lungime de 6,3 km. Deschiderea acestui tronson este prevazuta in decembrie 2018.
 

Eugen Cecan, director DRDP Cluj a anuntat ca va finaliza in regie proprie centurile ocolitoare ale oraselor Zalau (7 km, cu doua benzi pe sens si termen de finalizare iunie 2019), Carei (abandonata de constructor intr-un stadiu de realizare de 63%), cu o lungime de 10,4 km si termen de finalizare iulie 2017, si Sacuieni (realizata in proportie de 48%), cu o lungime de 7,5 km si termen decembrie 2017.
DRDP Timisoara va administra in regie proprie finalizarea unui pasaj de 1.400 m pe centura orasului Arad, nivelul lucrarilor fiind in prezent de 70%. „Lucrarile incepute in 2011 au fost abandonate ulterior, contractul fiind reziliat. Acum estimam ca avem nevoie de 3-4 luni pentru a termina acest proiect.“ Totodata, aceeasi Directie are in plan terminarea lucrarilor la centura orasului Timisoara, pe partea de sud (24 km si 12 poduri si pasaje). „Trebuie revizuita documentatia, lucrarile urmand sa inceapa in 2018, cu finalizare in decembrie 2019. Valoarea proiectului este estimata la peste 80 de milioane de euro.“ DRDP Timisoara mai are in plan reabilitarea DN 76, pe sectorul Ionesti-Varfurile (14 km), ce va trebui dat in uz la sfarsitul anului viitor.

Articole similare

Ad