Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone creste preturile pentru toata gama de produse

Bridgestone Europa anunta majorarea preturilor la anvelopele pentru autoturisme si motociclete cu 3% si a preturilor anvelopelor Truck&Bus cu o medie de 1%. Cresterile sunt determinate de investitiile in tehnologie, in oameni si in programul, aflat in curs de desfasurare, de introducere pe piata a noi produse ale marcilor grupului Bridgestone. Printre acestea se numara noua anvelopa de vara Bridgestone DriveGuard, precum si Turanza T001 Evo si Dueler A/T001. Pentru Firestone noutatile includ Roadhawk si Vanhawk2. Iar in segmentul Truck & Bus, introducerea noilor produse consta in gama On/Off Bridgestone si Firestone, precum si introducerea gamei Bridgestone Nordic-Drive.
 

Noile preturi vor intra in vigoare la 1 decembrie 2016 pentru anvelopele Truck & Bus si incepand cu 1 ianuarie 2017 pentru anvelopele auto/moto. Majorarile nu sunt liniare si variaza in functie de gama de produse.
Bridgestone este recunoscut in Europa pentru produsele premium la un pret competitiv prin comparatie cu alte marci premium. Pe masura ce compania continua sa investeasca in marcile sale, in produse noi, in capacitati de productie si oameni, utilizatorul final devine progresiv mai dispus sa plateasca pentru calitatea produselor Bridgestone. In acest moment vorbim de o majorare a preturilor, cu diferente mici, mentinand in acelasi timp un nivel ridicat de competitivitate in segmentul premium.
Laurent Dartoux, Senior Vice Presedinte al departamentului de Vanzari si Marketing a declarat: "De-a lungul ultimilor ani dealerii care vand anvelopele noastre au facut o treaba extraordinara prin argumentele oferite clientilor in care le explica de ce anvelopele grupului Bridgestone sunt cea mai buna optiune pentru ei. Planuim o crestere progresiva a marcii Bridgestone si a puterii produselor, incercand sa ramanem, in acelasi timp, competitivi in pietele pe care activam..”
"Pe piata dinamica pe care o reprezinta Europa, cea mai buna abordare pentru noi a fost investitia cu beneficii multiple pentru a imbunatati valoarea produselor noastre pentru utilizatorii de anvelope. Esenta Bridgestone este ”Deservirea societatii prin produse de calitate superioara” si credem ca expansiunea gamei noastre de anvelope demonstreaza pe deplin aceasta afirmatie".

Articole similare

Ad