Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UniCredit ofera gratis statii de alimentare pentru masinile electrice

UniCredit este primul grup financiar din Romania care sustine transportul eco, punand la dispozitia utilizatorilor de masini electrice statii de alimentare, montate la sediile sale centrale din Bucuresti, arata compania.
Primele doua statii vor fi montate in aceasta saptamana la sediul central al UniCredit Bank, din Bucuresti, Bulevardul Expozitiei 1F, sector 1, si la sediul central al UniCredit Leasing Corporation, din Bucuresti, Strada Ghetarilor 23-25, sector 1.
 

Utilizatorii, indiferent daca sunt sau nu clienti ai bancii sau ai companiei de leasing, le pot folosi in mod gratuit si cu program non-stop. Pe parcursul anului 2017 proiectul va fi extins prin montarea unui numar suplimentar de statii de alimentare de tipul Wallbox, inclusiv in alte orase din tara. In contextul aceluiasi proiect, UniCredit a achizitionat doua autoturisme nepoluante (cu zero emisii), 100% electrice, marca BMW i3. Autoturismele sunt puse la dispozitia reprezentantilor UniCredit prin intermediul produsului de leasing operational oferit de catre UniCredit Leasing Fleet Management, afiliat al UniCredit Leasing Corporation si membra a Grupului UniCredit. In intervalul decembrie 2016 – ianuarie 2017, una dintre masini va fi expusa in Baneasa Shopping City, acolo unde va fi organizat si un birou UniCredit Bank iar reprezentantii bancii vor oferi consultanta clientilor pentru serviciile oferite.
Intregul proiect se desfasoara in contextul parteneriatului cu BMW Romania, initiat in 2006, si care acopera finantarea clientilor finali. „Credem in viitorul mobilitatii electrice. Transportul electric este nepoluant, silentios si sigur. Suntem mandri ca astazi, alaturi de partenerii nostri de la BMW Romania, putem oferi un pachet de produse si servicii dedicat acestui segment, UniCredit Leasing fiind si prima companie de leasing care finanteaza masini electrice. Ne dorim ca sustinerea mobilitatii durabile sa fie parte constanta a strategiei noastre” , a declarat Mircea Cotiga, CEO al UniCredit Leasing.

Articole similare

Ad