Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone castiga un proces impotriva unui producator chinez de anvelope

Bridgestone a anuntat ca a primit o hotarare favorabila in procesul cu privire la incalcarea drepturilor de proiectare ale benzii de rulare a pneurilor, pe care l-a initiat impotriva producatorului de anvelope din China Triangle Tyre Co, Ltd.
Triangle Tyre a produs si vandut anvelope folosind un model al benzii de rulare pentru anvelope pentru care Bridgestone detine drepturi exclusive de design. In octombrie 2013, Bridgestone a deschis un proces la Tribunalul Poporului Intermediar din Changchun, China prin carea sustinut ca activitatile Triangle Tyre constituie o incalcare a drepturilor de proiectare.
 

„In iulie 2015, solicitarea Bridgestone a fost admisa, iar instanta a dispus companiei chineze sa inceteze fabricarea si comercializarea de pneuri care folosesc acest model al benzii de rulare si sa plateasca despagubiri catre Bridgestone“, arata compania. Triangle Tyre a facut apel, insa judecatorii au mentinut hotararea initiala. Bridgestone se angajeaza sa protejeze proprietatea intelectuala si va continua sa se ocupe de orice utilizare neautorizata sau incalcarea brevetelor sale, marci comerciale, sau orice alta proprietate intelectuala intr-un mod strict, se mai arata in comunicatul transmis presei.

Articole similare

Ad