Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Barum isi imbuntateste oferta pentru remorci

Barum isi extinde oferita pentru seria 200 R si ofera trei anvelope noi pentru axele remorcilor. In cadrul importantei dimensiuni 385/65 R 22.5, anvelopa de mare capacitate pentru remorci BT 200 R primeste eticheta CE „B“ in categoria de aderenta pe carosabil ud.
In plus, anvelopa BT 200 R este disponibila de acum in dimensiunea 385/55 R 22.5 precum si in dimensiunea speciala 445/45 R 19.5 pentru utilizarea in transportul de marfuri voluminoase. Anvelopele robuste se caracterizeaza, atat in circulatia regionala, cat si in circulatia pe distante lungi, printr-o durata de viata indelungata cu o capacitate de rulare ridicata si un consum redus de combustibil. In acest mod, ele ofera o alternativa economica favorabila pentru camioane, arata Continental, proprietarul marcii Barum, intr-un comunicat de presa.
 

Odata cu anvelopele pentru osiile de directie si cele de antrenare din seria 200 R, Barum si-a lansat anul trecut noua linie de productie. In prezent, in familia de anvelope sunt disponibile simultan trei anvelope noi pentru axa portanta. Anvelopa pentru remorci BT 200 R 385/65 R 22.5 se caracterizeaza printr-o robustete si aplicabilitate ridicata atat in circulatia regionala de distributie, cat si in calatoriile lungi pe autostrada din circulatia de lunga distanta. Anvelopa, care este disponibila si in dimensiunea 385/55 R 22.5, ofera o distanta parcursa mare si o siguranta constanta in circulatie, chiar si pe soselele ude. Gratie comportamentului foarte bun in circulatia pe carosabil ud, ambele dimensiuni de anvelope primesc eticheta CE „B“ in categoria de aderenta pe carosabil ud. Datorita structurii imbunatatite a amestecului de cauciuc, anvelopele BT 200 R 385/65 R 22.5 si BT 200 R 385/55 R 22.5 sunt deosebit de rezistente la deteriorari prin taiere.
Pachetul de forta al anvelopelor pentru remorci se caracterizeaza printr-o capacitate portanta ridicata si o capacitate de rulare optima la un diametru scazut si este astfel adecvat in special pentru utilizarea in transportul de marfuri voluminoase. In pofida diametrului redus, anvelopa BT 200 R 445/45 R 19.5 economiseste combustibil, obtinand astfel eticheta CE „B“ pentru categoria de eficienta a consumului de combustibil.

Articole similare

Ad