Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Federal-Mogul Motorparts lanseaza doua noi cataloage

Federal-Mogul Motorparts anunta lansarea a doua noi cataloage in cadrul programului sau „Engine Expertise”. Ambele cataloage, cel de componente de cilindru Nüral si cel de cuzineti Glyco, beneficiaza de un aspect consistent, specific Federal-Mogul, si de o acoperire cu 30% mai buna a tipurilor de motor indexate de TecDoc comparativ cu versiunea anterioara.
„Actualizarea aliniaza designul cataloagelor noastre, Nüral si Glyco, la calitatea produselor din gama «Engine Expertise» si demonstreaza, de asemenea, extinderea rapida a acestei game de componente cheie”, explica Mark Whitehead, Director de Produs Divizia piese de motor, EMEA, Federal-Mogul Motorparts.
 

Catalogul componentelor de cilindru Nüral, CATNU1601, inlocuieste versiunea anterioara, CATNU1201. Acesta contine acum 88 de sectiuni de producatori si include peste 3.000 de coduri de piese de schimb, ceea ce acopera mai mult de 6.800 de vehicule usoare si comerciale indexate de TecDoc. Designul curat si usor de parcurs aduce un model simplificat de structurare a datelor in sectiunea vehicule usoare, ceea ce reduce ambiguitatea si asigura o mai mare acuratete in cautarea pieselor de schimb, usurand munca tehnicienilor de a cauta piesa de schimb potrivita, prompt si eficient. Catalogul include, de asemenea, peste 350 de coduri noi de piese de schimb, compatibile cu peste 2300 de tipuri de motoare.
CATGY1601 inlocuieste versiunea existenta, CATGY1201, a catalogului de cuzineti Glyco. Acesta asigura o acoperire de top a pietei de vehicule usoare si comerciale, incluzand 13.000 de referinte catre tipuri de motoare, 110.000 de referinte de la piese de schimb catre modelul de motor corespondent si 390.000 de referinte de la piese de schimb catre modelul vehiculului potrivit. Informatia extinsa este acum prezentata prin intermediul unor ilustratii noi si imbunatatite, pentru a ajuta la identificarea usoara a pieselor, suplimentate de elemente noi de grafica standardizate care ajuta la parcurgerea catalogului.

Articole similare

Ad