Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone lanseaza noile anvelope Firestone FS492

Firestone lanseaza primele anvelope ale marcii pentru autobuzele din mediul urban. Noile anvelope FS492, pentru toate pozitiile, au fost proiectate special pentru transportul urban, asigurand fiabilitate pentru siguranta si confortul pasagerilor si rezistenta pentru performanta de durata si profitabilitate pentru operatori. Pe scurt, FS492 sunt anvelope robuste si versatile, concepute sa cucereasca jungla urbana!
Anvelopele Firestone FS492 pentru autobuzele din mediul urban vin cu o protectie laterala incorporata conceputa pentru a preveni abraziunile flancurilor si alte avarii cauzate de lovirea bordurilor. Indicatorii de uzura fac mai usoara identificarea timpului potrivit la care anvelopele trebuie rotite.
 

In momentul in care acestea trebuie inlocuite, carcasele robuste ale anvelopei ofera o resapare excelenta, ceea ce le face sa dureze mai mult. Rezultatul? Mai putini timpi morti si costuri de functionare mai mici pentru operatori!
Striatiile cu o profunzime variabila asigura o aderenta buna in conditii de umezeala si vreme rece, fara a compromite manevrabilitatea sau franarea pe uscat. Marcajele M+S si 3PSMF atesta capacitatile sale all-season, contribuind la condusul in conditii de siguranta in cele mai severe conditii de drum pe timp de iarna. “Viraje precise, curbe mari, franare frecventa, trafic imprevizibil… sa nu mai vorbim de vreme! La Firestone stim ca orasul poate fi una dintre cele mai provocatoare medii in care poate opera un autobuz. Acesta este si motivul pentru care am dezvoltat un model de anvelope care ofera un grad ridicat de siguranta si confort, conform nevoilor soferilor si pasagerilor, precum si o distanta parcursa mai mare, durata de viata extinsa a anvelopelor si resapare excelenta pentru a stimula timpul de functionare si pentru a reduce costul total per km al anvelopelor. Noi credem ca anvelopele FS492 au exact ceea ce este nevoie pentru a satisface toate aceste cerinte”, a spus Harald Van Ooteghem, Senior Manager categoria Truck & Bus.
Noile anvelope Firestone FS492 proiectate special pentru autobuzele din mediul urban vor fi disponibile in toata Europa incepand cu luna decembrie 2016 in dimensiunea 275/70R22.5.

Articole similare

Ad