Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hochstaffl a dublat numarul de semiremorci Kögel in Romania

Hochstaffl a vandut si livrat anul trecut aproape 300 de semiremorci Kögel cu prelata cu inaltime standard de cuplare – din care 50-60 pentru transport de bobine, domeniu care a crescut tot mai mult in Romania – si 60 mega, pentru transport in industria automotive, plus alte cateva specializate.
Potrivit reprezentantilor Hochstaffl, clientii romani continua sa puna accent mai ales pe pret, printre dotarile optionale cele mai solicitate numarandu-se obloanele si inchiderea vamala, in special pentru transport in Rusia, si insertiile antiefractie in prelata laterala si acoperis, pentru transport in Anglia.
 

„Am sperat sa vindem mai bine modelul Light, dar nu a existat cerere. In 2013 am vandut 4-5 unitati, un rezultat bun, dat fiind faptul ca era primul an de prezenta pe piata. Este o semiremorca mai scumpa, deoarece greutatea proprie e mai mica si, in consecinta, sarcina utila este mai mare, iar consumul de combustibil, mai mic. Toate echiparile ii scad greutatea cu 900 kg fata de o prelata standard, dar adauga la pret 2.000-3.000 de euro“, explica Sorin Necsescu, directorul de vanzari Hochstaffl pentru Bucuresti.
Un model de semiremorca comandat anul trecut a fost semiremorca FlexiUse. O semiremorca pe anvelope de 385/55 R22,5 cu doua inaltimi de culpare si inaltime interioara reglabila. Aceasta semiremorca se poate cupla pe cap tractor normal, dar si la autotractoarele cu inaltime joasa de cuplare.
Firma a livrat anul trecut si cateva flote, de 50 de unitati la Global Logistic System (filiala romaneasca a companiei austriece Unterer), 30 la Transmec si 25 la Tal-Freight One, clienti traditionali Hochstaffl in tarile de origine.

Articole similare

Ad