Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transpotec 2017 a intrat pe ultima suta de metri

Expozitia Transpotec, care se va desfasura la Verona intre 22 si 25 februarie a.c., se apropie rapid de linia de sosire, editia de anul acesta fiind mai expansiva ca niciodata. Astfel, daca initial evenimentul trebuia sa ocupe doar halele 9-12, acum s-a mai adaugat si o parte din Hala 7. Spatiul exterior si zonele de test-drive (AE11-AE12-E– F) au fost extinse cu sectiunile din sectoarele C si D (care urmeaza sa fie impartite cu Sa.Mo.Ter).
 

Expozitia va oferi imaginea unei piete reprezentative, care in ultimii ani a pus un accent puternic pe inovatie. Producatorii de vehicule grele DAF, Iveco, MAN si Scania si-au anuntat deja prezenta, alaturi de producatori de vanuri precum Citroën Italia, Fiat Professional, Ford si, din nou, Iveco si MAN, cu intreaga lor gama, impreuna cu Peugeot Automobili Italia si Volkswagen.
Vizitatorilor li se va prezenta o gama larga de optiuni customizate, variante de conversii ale utilitarelor si remorcilor, inclusiv vehicule cu temperatura controlata, ce vor fi expuse in Hala 11. De asemenea, se vor regasi si oferte pe zona de aftermarket si servicii pentru flote si vehicule individiale. „Suntem incantati de aceasta editie a Transpotec, semnele aratand clar ca eforturile din ultimii ani au meritat pe deplin“, a spus Giuseppe Garri, Exhibition Manager. „Vom lucra alaturi de expozanti, impartind aceleasi teluri. Ii asiguram ca expozitia este o oportunitate de business care va genera noi contacte si va aduce cresteri pietei.“
Transpotec va porni anul acesta de la o baza promitatoare, in situatia in care, in Italia, 2016 se va inchide cu o crestere de 38% a sectorului, potrivit datelor UNRAE privind inmatricularile. Evenimentul este o ocazie care poate ajuta jucatorii in ceea ce priveste dimensionarea pietei si a potentialului acesteia, dar si a competitivitatii, precum si o ocazie de a intalni clienti noi si de a valorifica oportunitati si sinergii intr-un segment care a suferit schimbari dramatice.
Din ce in ce mai multe sectoare din transportul rutier de marfa inregistreaza o noua tendinta: business-ul nu mai este privit in termeni de produse individuale, ci pe baza valorii pe care o genereaza alaturi de alte inovatii. Un exemplu al acestei noi abordari este durabilitatea in sectorul camioanelor, strans legata de noile modele de motoare inovatoare, sustinand popularitatea in crestere a biocombustibililor moderni. Rezistenta redusa la rulare, eficienta pneurilor din punct de vedere al consumului, sunt alte aspecte ale durabilitatii, impreuna cu remorcile „inteligente“, manevrabile mai usor, alaturi de sistemele electronice care ajuta la calcularea celor mai rapide si mai ieftine rute.
In acest an, drive testele pot fi efectuate, pentru a verifica performanta si calitatile ergonomice ale vehiculelor, si pe strazile din oras. De asemenea, vor fi organizate ateliere, conferinte si traininguri pentru crestere si dezvoltare, cu accent pe inovatie, sustenabilitate, economii si respect pentru mediu.
Un bonus special este acordat vizitatorilor prin faptul ca Transpotec se va desfasura in paralel cu Sa.Mo.Ter., expozitia internationala pentru masinile din sectorul constructiilor, accesul facandu-se pe baza unui bilet unic.

Articole similare

Ad