Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Consultare publica pe regulamentul 1073/2009. Pana pe 15 martie va mai puteti exprima opinia pe site-ul Comisiei Europene

Comisia Europeana se deruleaza, in intervalul 14 decembrie 2016-15 martie 2017, o consultare publica pe marginea regulamentului european 1073/2009. Astfel, toti cetatenii Uniunii Europene sunt invitati sa raspunda online pe site-ul CE la un chestionar care vizeaza regulamentul 1073, fie in calitate de persoane fizice, fie reprezentand institutii,organizatii, companii private.
Prin aceasta consultare publica, CE doreste sa ofere celor implicati in transportul de calatori, dar si tuturor persoanelor dornice sa isi exprime un punct de vedere, posibilitatea de a se pronunta asupra functionarii interne a pietei nationale de transport calatori, precum si in legatura cu cadrul legal de functionare al acesteia.
 

De asemenea, se doreste atragerea de puncte de vedere specializate asupra legislatiei in domeniu, pentru a veni cu propuneri de modificare pertinente ale regulamentului 1073/2009.
O consultare publica similara a fost derulata in urma cu cateva luni pe marginea regulamentelor 1071 si 1072, iar rezultatele centralizate au fost complet in defavoarea companiilor estice de transport, intrucat acestea din urma nici nu s-au prea „inghesuit“ sa raspunda. Daca doriti ca punctul dvs. de vedere sa fie auzit, alocati 20 de minute pentru a completa online chestionarul si a va exprima punctul de vedere in calitate de cetateni/companii/organizatii ai Uniunii Europene.

Mai multe informatii despre chestionare si cum pot fi acestea accesate sunt disponbile pe http://ec.europa.eu/.

Articole similare

Ad