Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental primeste titlul de „Producatorul de anvelope al anului“

Continental a primit titlul de Producatorul de anvelope al anului din partea revistei britanice „Tire Technology International“. Distinctia a fost acordata in cadrul targului Tire Technology Expo 2017, care a avut loc la Hanovra in perioada 14-16 februarie.
Juriul a fost format dintr-un comitet de experti la nivel inalt format din 27 de membri din Europa, Japonia, India si Statele Unite. „Suntem foarte bucurosi ca am primit acest premiu, deoarece acest lucru inseamna recunoasterea mai multor proiecte tehnologice si inovatii pe care le-am realizat, lucrand constant in directia indeplinirii strategiei noastre de crestere pe termen lung Vision 2025“, a declarat Nikolai Setzer, membru al Comitetului Executiv al Continental AG responsabil cu Achizitiile la nivel corporativ si directorul diviziei Anvelope.
 

Printre inovatiile Continental care au convins juriul s-au numarat deschiderea in iunie 2016 a Centrului de Inalta Performanta Tehnologica din Korbach, Germania, proiectul Taraxagum care implica crearea unui centru de cercetare in Anklam, Germania, pentru industrializarea cauciucului natural din radacini de papadie si producerea primei anvelope pentru camioane din lume fabricata din cauciuc din papadie, se mai arata in comunicatul producatorului. Juriul a mentionat si anuntul privind un centru de cercetare si dezvoltare pentru anvelope destinate agriculturii in Lousado, Portugalia, precum si extinderea operatiunilor de productie a anvelopelor pentru camioane desfasurate de catre Continental in Otrokovice, Republica Ceha.
Incepand din anul 2011, in contextul strategiei sale Vision 2025, Continental a investit peste 3 miliarde de Euro in constructia unor noi fabrici in Hefei (China), Kaluga (Rusia) si Sumter (Carolina de Sud/ SUA). Din aceasta suma, 350 de milioane de Euro au fost investiti anual in extinderea fabricilor companiei din intreaga lume.

Articole similare

Ad