Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service, an cu rezultate record

DKV MOBILITY SERVICES Group a inregistrat vanzari mai mari in 2016 cu 8,6% fata de perioada similara din 2015, ajungand la un total de 6,3 miliarde de euro, anunta compania. Acesta este cel mai de succes an din istoricul de 80 ai companiei, dupa indicatorii record de anul trecut.
„2016 este un nou an foarte bun si pentru DKV Euro Service Romania. DKV CARD si DKV TOLL sunt principalele produse din portofoliul nostru, insa toate serviciile noastre, inclusiv recuperarea TVA-ului si a accizelor, au crescut semnificativ in Romania.
 

Acesta este in principal rezultatul produselor si serviciilor de calitate superioara, lucru confirmat si de parteneriatele de lunga durata pe care le avem cu clientii”, a declarat Robert Vass, Country Manager Romania si Ungaria. Anul trecut a marcat si o lansare importanta in Romania, taxa de drum din Belgia, care a fost introdusa cu succes clientilor, in ciuda provocarilor operatorului oficial. In 2016, DKV a adaugat aproximativ 5.000 de noi statii de carburanti retelei sale din Europa si a devenit partener oficial pentru operatori de taxe de drum din mai multetari europene.

Articole similare

Ad