Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AXIS prezinta P1425-LE Mk II, o solutie accesibila pentru monitorizarea parcarilor

AXIS P1425-LE Mk II este o camera compacta, pregatita pentru supravegherea la exterior, ce poate functiona la temperaturi extreme cuprinse intre -30 ºC si 50 ºC. Modelul este recomandat pentru supravegherea parcarilor, in conditiile in care numarul acestora este intr-o continua crestere.
In primele cinci luni din 2016, numarul de inmatriculari de autoturisme rulate a ajuns la 111.600 unitati, in crestere cu 21%, potrivit datelor DRPCIV, citate de producatorul de echipamente video de retea.
 

Camera AXIS foloseste lentile varifocale motorizate si dispune de functionalitate P-Iris. „Lentilele varifocale ale camerei induc o flexibilitate sporita integratorului, acesta putand ajusta rapid campul vizual din interfata web a echipamentului. Senzorul de 2 MP al camerei ofera imagini FullHD, la o frecventa a cadrelor de pana la 60 de cadre pe secunda. Camera foloseste, de asemenea, tehnologia Axis OptimizedIR. Aceasta da posibilitatea realizarii unei iluminari IR adaptate unghiului de vizibilitate. Astfel, AXIS P1425-LE Mk II asigura in mod automat o iluminare eficienta, chiar si in zonele complet intunecate. Iluminarea generata de LED-urile IR este aproape invizibila pentru ochiul uman, insa cu ajutorul ei pot fi detectate obiecte aflate la o distanta de pana la 20 m fata de camera“, mai spune sursa citata. Modelul are o carcasa compacta si usoara, precum si un sistem de prindere pe tavan sau perete dispus in pachet, astfel ca se instaleaza rapid si simplu.

Articole similare

Ad