Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopa RUNNER T2 445/45 R 19.5 pentru remorci de volume mari

Semperit prezinta o noua anvelopa cu sectiune mediana joasa. RUNNER T2 445/45 R 19.5” este dedicata transportului de volume mari care necesita o inaltime interioara de incarcare de trei metri in remorca.
Noile anvelope pentru remorci cu performante crescute de randament kilometric au fost concepute pentru o incarcare de 9 tone pe axa si sunt destinate atat curselor regionale, cat si traseelor pe distante mari, arata producatorul.
 

Aceasta dimensiune de anvelope este deosebit de interesanta pentru asa-numitele megatrailere, semiremorci care ofera un volum de incarcare de pana la 100 m³ si necesita o inaltime redusa a platformei pentru a indeplini standardele obligatorii privind inaltimea totala permisa a vehiculului. „Profilul optimizat al anvelopei cu un umar intarit, noul design al benzii de rulare si noul amestec de cauciuc dezvoltat pentru RUNNER T2 contribuie la un rulaj ridicat cu rezistenta optimizata la rulare. Acest lucru este confirmat si de eticheta UE cu valoarea „B” pentru eficienta consumului de combustibil. Anvelopa este de asemenea marcata ca fiind o anvelopa M+S si indeplineste cerintele legale pentru utilizarea in conditii de iarna“. Designului robust al carcasei permite resaparea si reprezinta astfel o solutie sustenabila si eficienta din punct de vedere al costurilor, chiar si dincolo de durata de viata a primei anvelope.

Articole similare

Ad