Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook deschide in Finlanda un centru propriu de testare a anvelopelor de iarna

Producatorul de anvelope Hankook a deschis un centru european propriu de testare a modelelor de iarna, Technotrac, in Ivalo (Finlanda), la circa 300 km nord de Cercul Arctic.
Prin deschiderea facilitatii, anvelopele de iarna pentru piata europeana nu sunt doar dezvoltate si produse in Europa, ci pot fi si testate acum in conditii reale de iarna. „Europa este una dintre cele mai mari si importante piete ale Hankook. De aceea am petrecut o lunga perioada de timp pentru dezvoltarea produselor regionale“, explica Ho-Youl Pae, CEO Hankook Tire Europe.
 

„Acum putem testa in conditii reale atat anvelopele de vara, cat si pe cele de iarna, produse in Europa, asigurandu-ne ca sunt perfect adaptate conditiilor de drum si celor climatice, raspunzand in acelasi timp si cererilor pietei. Astfel ne putem consolida pozitia pe piata europeana.“
Noua unitate de testare cuprinde trei asa-numite piste plate, utilizate pentru testarea franarii, tractiunii si stabilitatii laterale pe gheata sau zapada, ca si doua piste de manevrare pe zapada, pentru evaluarea subiectiva a anvelopei care a fost special proiectata pentru a corespunde nevoilor producatorilor de vehicule premium din Germania.
Hankook a investit intens in cercetare si dezvoltare (R&D) timp de mai multi ani. „Circa 5% din angajatii Hankook, respectiv circa 1.000 de oameni, lucreaza deja in R&D in intreaga lume“, puncteaza Hyung Nam Kim, director de dezvoltare globala a Hankook.

Articole similare

Ad