Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Circulatie restrictionata pe podul de la Agigea pana pe 27 aprilie 2017

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania (CNAIR) anunta participantii la trafic ca, in perioada 01.03.2017-27.04.2017, Antreprenorul va relua lucrarile ramase de executat la Podul de la Agigea. Astfel, se vor executa lucrari de frezare asfalt, turnare beton de egalizare, inlocuire hidroizolatie, turnare si compactare asfalt, vopsitorie parapet, etc.
Ca urmare a executiei acestor lucrari, in perioada amintita circulatia rutiera se va restrictiona pe podul de la Agigea, pe sensul de mers Agigea-Constanta.
 

Traficul pe pod se va desfasura astfel:
– pe calea de deplasare Constanta – Agigea, in ambele sensuri, pe cate o banda de circulatie;
– viteza de circulatie va fi limitata la 50km/h pe toata lungimea podului;
– pentru autovehiculele cu MTMA>10t se impune pastrarea distantei de 80 m intre ele, conform indicatoarelor montate pe teren, in vederea evitarii supraincarcarii podului.
Pentru evitarea ambuteiajelor participantii la trafic pot utiliza ca ruta alternativa traseul nod rutier A4 (intersectie cu DN 39), Agigea-A4 (intrare port Constanta Sud) – podul nou peste Canal Dunare Marea Neagra – bretea acces la DN 39 (Eforie Nord – Agigea) – DN 38 (Agigea – Negru Voda).
In cursul anului trecut, Antreprenorul a finalizat inlocuirea hobanelor, traficul fiind redeschis la sfarsitul lui noiembrie 2016.

Articole similare

Ad