Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peugeot 3008, „Masina europeana a anului“

SUV-ul Peugeot 3008 a primit titlul de „Car of the Year“, masina europeana a anului, in cadrul deschiderii Salonului Auto de la Geneva, ce se desfasoara in Elvetia in perioada 9-19 martie.
Modelul 4×4 urban al constructorului francez devine astfel primul SUV care primeste aceasta distinctie, relateaza AFP, care mai spune ca modelele de acest tip reprezinta aproape 30% din piata europeana. Crossoverul Peugeot 3008 ii urmeaza astfel lui Astra Opel, castigatorul din 2016.
 

„Suntem, inainte de toate, mandri. Este intr-adevar un moment formidabil pentru noi. Obisnuiesc sa spun ca la Peugeot ca am ajuns din iad in paradis“, a declarat directorul general al marcii, Jean-Philippe Imparato, la primirea premiului. „Amintiti-va de 2012, cand grupul PSA a avut o pierdere de 5 miliarde de euro“, a mai spus Imparato. „In 2012, ne-am spus ca nu se va mai intampla niciodata (…) Am decis sa investim in acest produs, ne-am promis sa revenim, si iata-ne din nou aici“, a subliniat el. Peugeot 3008 a fost ales de un juriu format din 58 de jurnalisti de profil din Europa, devansand modelul Alfa Romeo Giulia. Pentru premiu au mai concurat Citroen C3, Mercedes Classe E, Nissan Micra, Toyota C-HR si Volvo S90/V90.

Articole similare

Ad