Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sistem electronic de taxare a camioanelor pe autostrazile din Slovenia

ARTRI informeaza ca, in perioada martie-mai 2017, pe anumite tronsoane de autostrazi din Slovenia, circulatia rutiera va fi ingreunata din cauza lucrarilor de instalare a unor bariere, chiar daca aceste lucrari se vor desfasura cu precadere pe timpul noptii.
In plus, Compania Nationala de Autostrazi din Slovenia – DARS, introduce un sistem electronic de taxare pentru autovehiculele de transport marfa. Se preconizeaza ca sistemul va deveni operational la inceputul anului 2018.
 

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe din Romania, cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Ambasadei Romaniei la Ljubljana: +38615058294 si +38615057335, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.
De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de urgenta al Ambasadei: +38640980068.

Articole similare

Ad