Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

KLG Europe extinde parteneriatul cu Quintiq pentru a optimiza activitatea de grupaj in Europa

Quintiq, o companie care se ocupa cu optimizarea si planificarea activitatii de supply chain a anuntat ca KLG Europe a ales sa extinda parteneriatul pe care il avea cu furnizorul de servicii.
KLG Europe este o companie olandeza, care ofera serivicii in peste 60 de tari. Compania ofera un pachet complet de servicii, cu focus pe cele de grupaj in Europa. Parteneriatul extins va permite Quintiq sa ofere support pentru toate operatiunile KLG Europe respectand regulile stricte ale guvernului in acest sector. „Quintiq a fost valoros pentru noi inca de la inceput“, a spus Ad Kuijken, managing director KLG Europe.
 

„Solutia Quintiq ne-a imbunatatit transparenta atat noua, cat si clientilor nostri. S-a dovedit in timp ca Quintiq ofera cele mai bune solutii pentru puzzle-ul nostru de planificare. Cu tehnologia lor de optimizare, ne vom putea atinge targhetul de a fi leader de piata in logistica“.
KLG Europe foloseste Quiniq inca din 2004 pentru suportul uneia dintre cele mai mari operatiuni ale sale: consolidarea si transportul in regim de grupaj in Europa prin hubul sau principal din Eersel, Olanda. Departamentele diferite de planificare (export, import si Benelux) colaboreaza cu un singur sistem Quintiq.
Prin extinderea acestui parteneriat, fabrica Logic va continua sa fie partenerul de implementare al KLG Europe. „Flexibilitatea solutiei Quintiq a permis KLG Europe sa aiba avantajul unor noi oportunitati de business si sa faca fata conditiilor sachimbatoare ale pietei“, a spus Eric Lambregts, CEO al Logic Factory.
Cu solutia Quintiq extinsa, KLG Europe va continua sa isi imbunatateasca semnificativ utilizarea resurselor – de exemplu, estimari mai exacte ale timpilor de incarcare si descarcare la sediul clientului si decizii mai inteligente in activitatea de cross-docking. Providerul de logistica poate minimiza kilometrii „pe gol“ si maximiza rata de incarcare mai eficient, in timp ce ii creste controlul asupra proceselor de planificare.

Articole similare

Ad