Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi membri in Consiliul de administratie al CCIFER

In timpul Adunarii generale din 21 martie, Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura in Romania (CCIFER) a lansat Raportul de activitate 2016 si proiectele pentru 2017.
In acelasi timp, au avut loc alegeri pentru patru posturi de administrator si trei cenzori. François Coste, Groupama Asigurari, si Jerome France, EMI International, au fost alesi pentru un nou mandat de 3 ani. Hakim Boutehra, Renault Comercial, si Frederic Lamy, Leroy Merlin, s-au alaturat consiliului pentru un prim mandat.
 

„Impreuna cu noii membri alesi in Consiliul de administratie, vom continua sa dezvoltam noi servicii in conformitate cu axele strategice ale Camerei: imbunatatirea guvernantei, stabilirea unei strategii digitale pentru a extinde serviciile noastre, lansarea unui marketplace pentru a facilita schimburile intre membri, lansarea unei platforme de e-learning pentru a face mai accesibila formarea colaboratorilor, consolidarea grupurilor de lucru cu teme noi, infiintarea unui serviciu de identificare a oportunitatilor in Franta pentru companiile romanesti”, a declarat François Coste, Presedinte CCIFER si CEO Groupama.
CCIFER reuneste in prezent 500 de companii membre care reprezinta o cifra de afaceri cumulata de 18 miliarde de euro si 125.000 de locuri de munca directe.

Articole similare

Ad