Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel Mega, pregatit pentru Birmingham intr-o echipare tipic britanica

Producatorul german va prezenta la Targul de Vehicule Comerciale de la Birmingham, din perioada 25-27 aprilie, un model Mega echipat special pentru piata locala, cu inaltime utila de 3 m, destinat atat unor operatiuni standard de transport, cat si transportului de marfuri de volum, si apreciat mai ales de operatorii din industria automotive.
Cadrul foarte stabil se preteaza la marfuri grele si la operatiuni zilnice in conditii diferite de drum, iar podeaua are o sarcina pe axa stivuitorului de pana la 7,2 t. Un alt avantaj al acestui model este greutatea proprie redusa, de circa 6.300 kg in echiparea standard.
 

Caroseria FlexiUse propune sase posibilitati de ajustare pentru partea din fata, din 50 in 50 mm, si patru in spate, la aceleasi distante, ceea ce face ca inaltimea sa se poata modifica independent fata/spate, cu 300 mm, respectiv 200 mm, permitand transportul unor incarcaturi de 2.750-3.050 mm in fata si 2.850-3.050 in spate. Semiremorca respecta standardele DIN EN 12642 Code XL, ceea ce face sa nu fie nevoie de sisteme suplimentare de fixare a incarcaturii.
Curelele de ancorare nu atarna in suprafata de marfa cand acoperisul este deschis, ci sunt integrate in acesta. Iar pentru ancorarea optima a marfurilor sunt disponibile 13 perechi de inele, fiecare de 4.000 kg forta, plasate in cadrul exterior perforat Vario-Fix din otel, ceea ce face ca posibilitatile de arimare sa foarte numeroase.
Modelul expus la Birmimngham dispune de echipamente Ro-Ro, cu patru perechi de inele de ancorare grele, de 12.000 kg, conform DIN EN 29367-2. Pentru a proteja partea din interior a peretelui fata acesta este acoperit cu un panou din otel de 2 mm grosime si 1.250 mm inaltime, iar partea din spate dispune de tampoane de cauciuc pentru protectie la andocare.

Articole similare

Ad