Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Electric Drive, un nou eveniment marca BusinessMark

Societatea moderna este dependenta de mobilitate, insa sistemele actuale de transport au, in mare parte, un impact negativ asupra sanatatii si mediului inconjurator. Totodata, utilizarea energiei electrice ca o alternativa la combustibilii conventionali pentru vehiculele ecologice aduce cu sine noi provocari. Cele mai multe state au dezvoltat sisteme de promovare a vehiculelor electrice, dar, relativ putine tari au realizat cu succes cresteri mari ale vanzarilor in aceasta directie.
 

In cadrul evenimentului desfasurat pe 17 mai la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, vor fi abordate teme precum: provocarile fundamentale aduse de dezvoltarea mobilitatii electrice, progresul tehnologic si productia industriala a vehiculelor eco si a diferitelor componente specifice, depasirea barierelor existente la intrarea acestora pe piata si modurile prin care aceste actiuni pot implica mai mult comunitatea in sine si nu doar utilizatorul individual.
Speakerii care au confirmat prezenta pana in acest moment sunt: Georgeta Elisabeta Ionescu, Vicepresedinte, Administratia Fondului pentru Mediu; John Saffrett, Chief Administration Officer, ALD International; Catalin Olteanu, Commercial Director, ALD Automotive Romania; Oana Stamatin, Associate Director, Colliers Romania; Daniel Vlad, Director Executiv, TMC Electric Mobility.
Mai multe informatii privind inscrierea si conditiile de participare puteti gasi la www.business-mark.ro.

Articole similare

Ad