Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Era „Logistics 4.0“ incepe in EKOL

Ekol a anuntat revolutionarea modelului traditional de business prin Logistics 4.0, oferind solutii integrate, interconectate si inovatoare. Compania isi consolideaza drumul cu ajutorul unei noi identitati corporative, aliniate unei noi strategii de brand. Bucurandu-se de o experienta in industrie de peste un sfert de secol, Ekol adopta abordari indraznete si dinamice, fiind astfel capabila sa ofere solutii inovatoare si excelenta operationala in filialele sale din cele 15tari. „Industria 4.0 ofera oportunitati nelimitate pentru industria de logistica, deoarece este implicata in toate procesele existente, de la primul producator pana la consumatorul final.
 

Astfel, putem mentiona transformarea care a survenit in conceptul «7 rights of logistics»: furnizarea cantitatii potrivite din produsul potrivit, de la sursa potrivita, in maniera potrivita, la momentul potrivit, pe un traseul potrivit si la un pret potrivit. Astazi, ca o companie de logistica integrata, Ekol ofera o perspectiva definitorie pentru domeniul logisticii, inspirata de Industria 4.0.”, a spus Ahmet Musul, chairman Ekol.
Ekol are centre de distributie de 750.000 m2 suprafata de depozitare in Turcia, Germania, Italia, Grecia, Franta, Ucraina, Bosnia-Hertegovina, Romania, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Iran si Slovenia, folosind resurse proprii, precum sase nave RO-RO, 48 block-trains pe saptamana si 5.500 de vehicule.
Infiintata in 1990, Ekol ofera servicii de transport international de marfa, depozitare, distributie interna, comert international, servicii vamale, precum si servicii de supply chain management in filialele sale din 15 tari.

Articole similare

Ad