Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Podul suspendat de la Braila, cel mai mare contract pentru un proiect de infrastructura atribuit in ultimii 27 de ani

Cu o valoare pentru proiectare si executie de 2.025.494.965 lei fara TVA (aproximativ 500 de milioane de euro), Podul suspendat de la Braila reprezinta cel mai mare contract pentru un proiect de infrastructura, atribuit in ultimii 27 de ani, arata Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii din Romania (CNAIR).
Dupa ce va fi construit, Podul suspendat se va numara printre primele cinci poduri din Europa, ca deschidere centrala (1.120 metri), mai arata sursa citata.
 

Anuntul de participare pentru proiectarea si executia Podului suspendat peste Dunare la Braila a fost validat la finalul lunii aprilie de catre ANAP si este disponibil pentru vizualizare in SEAP. CNAIR SA. a stabilit ca termen limita pentru primirea ofertelor data de 11.08.2017, ora 16:00.
„Contractul va fi atribuit in baza celui mai bun raport calitate-pret, iar durata acestuia va fi de 114 luni. Astfel 18 luni sunt alocate proiectarii, 36 de luni executiei lucrarilor iar perioada de garantie va fi de minim 60 de luni.
Proiectul de investitie, cu o lungime totala de 23,413 km cuprinde inclusiv proiectarea si executia drumului principal, Braila – Jijila si a drumului de legatura cu DN22, Smardan – Macin“, se mai arata in comunicatul CNAIR.

Articole similare

Ad