Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rovinieta si peajul pot fi achitate prin www.erovinieta.ro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat portalul www.erovinieta.ro. Prin intermediul acestuia se poate achita rovinieta si taxa utilizarii podurilor peste Dunare de la Fetesti – Cernavoda (peaj) cu ajutorul cardului bancar, se poate verifica valabilitatea rovinietei, a achitarii peajului si a numarului de treceri efectuate prin sectiunea statiei de taxare de la Fetesti pe benzile marcate e-tarif si, de asemenea, se poate gestiona flota de vehicule, cu achitarea/verificarea facila a rovinietei si peajului.
 

Anumite operatiuni se pot realiza doar daca utilizatorul isi creeaza un cont valid pe portalul www.erovinieta.ro.
Utilizatorii care achita prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzactionare sau alte costuri asociate tranzactiilor online, toate acestea fiind suportate de catre CNAIR. Astfel, costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislatia in vigoare.
CNAIR SA adreseaza rugamintea ca, inainte de a desfasura actiuni pe portalul www.erovinieta.ro, utilizatorii sa citeasca sectiunea "Termene si conditii", unde se regasesc inclusiv detalii cu privire la efectuarea operatiunilor prin intermediul portalului.
Pentru informatii suplimentare in ceea ce priveste modul de utilizare a portalului, CNAIR pune la dispozitia utilizatorilor adresele de e-mail roviniete@andnet.ro, peaj@andnet.ro si numarul de telefon 021.264.33.44 (de luni pana joi in intervalul orar 08:00-16:30 si vineri in intervalul orar 08:00-14:00).
Portalul a fost dezvoltat de catre Asocierea Altimate SRL – UTI Grup SA in baza contractului avand ca obiect colectarea prin mijloace electronice a tarifului de trecere. Platile prin intermediul acestuia sunt securizate si se realizeaza in baza contractului incheiat intre CNAIR si Garanti Bank in urma procedurii de achizitie avand ca obiect servicii pentru procesarea platilor electronice on-line (tip e-commerce) ale CNAIR SA, toate tranzactiile fiind efectuate prin intermediul procesatorului de plati Netopia.

Articole similare

Ad