Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tibbett Logistics isi extinde capacitatea de depozitare din Romania

Tibbett Logistics isi extinde din nou operatiunile din Romania prin semnarea a doua contracte de inchiriere de spatii logistice cu dezvoltatorul CTP.
Prima dezvoltare vizeaza o extindere pe mai multi ani a contractului pentru depozitul existent de 10.000 m2 de la Bolintin Vale, de unde sunt deserviti mai multi clienti. Compania de logistica odera de mai mult timp servicii de depozitare, picking si distributie de la depozitul din Bolintin Vale pentru clienti din retail, automotive si FMCG.
 

De curand, din acest centru au inceput sa fie efectuate operatiuni pentru comertul on-line B2B si B2C. Pe viitor locatia se va concentra pe sectorul de retail si in special pe activitati de depozitare, picking, livrare pentru Auchan.
Cea de a doua extindere vizeaza un contract de inchiriere pe termen lung a unui depozit de 7.500 m2 in parcul Bucharest West unde vor fi deserviti mai multi clienti din domeniile alimentar si de bauturi, inclusiv Coca Cola si ED&F Man.
Cu aceasta noua locatie, Tibbett Logistics a ajuns la 14 locatii in Romania, iar compania opereaza acum 111.250 m2 de depozite clasa A, inclusiv cu conexiune la calea ferata si cu temperatura controlata.

Articole similare

Ad