Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol in Iran

Ekol a stabilit o filiala in Republica Islamica Iran prin inregistrarea Ekol Logistics Pars.
Odata cu infiintarea companiei, Ekol a inceput prin a investi in "Saffron Logistics Center" Iran, o facilitate logistica de inalta tehnologie. Prin aceasta investitie, Ekol, bazandu-se pe o experienta si un know-how in domeniu de peste 27 de ani, isi propune sa-si aduca aportul pe piata iraniana si sa ofere clientilor avantaje competitive in supply chain. „Consideram ca, in urmatorii ani, piata din Iran va reprezenta o oportunitate semnificativa pentru multi investitori din diferite industrii. In acest context, Ekol isi propune sa infiinteze o infrastructura adecvata pentru serviciile de supply chain din Iran, pentru a raspunde cerintelor ridicate ale economiei iraniene, cu crestere rapida, prin investitori straini si locali“ – a declarat Ahmet Musul.
 

Cu o investitie initiala de 20 de milioane de euro in Iran, Ekol intentioneaza, in prima faza, sa inceapa utilizarea noului centru logistic cu o capacitate de 45.000 de paleti in patrulea trimestru al anului 2017. Incepand cu 2019, depozitul automatizat cu capacitatea de 100.000 de paleti va fi deschis pentru operatiuni, pe o suprafata de 65.000 de metri patrati. SAFFRON Logistics este situat in orasul industrial Caspian, Qazvin. Acest centru logistic va genera locuri de munca in regiune, incepand cu 300 de persoane, care ulterior, prin investitiile continue ale Ekol in Iran, vor deveni mii in cativa ani.
Ekol va oferi pe piata iraniana diferite tipuri de servicii, datorita depozitelor bonded si non-bonded, precum servicii cu valoare adaugata, servicii de vamuire, dar si transport domestic, cu ajutorul unor retele si terminale proprii.
Compania va deschide centre de tip cross-dock in zonele foarte populate din jurul Iranului, cu scopul de a furniza servicii personalizate de distributie interna. Aceasta va oferi, de asemenea, servicii de transport international, prezentand o solutie intermodala ce leaga Iranul de Europa. Astfel, transporturile internationale din intreaga Europa vor fi asigurate catre si din Iran in 10-11 zile.
Ekol isi propune sa faca din Qazvin, care se afla pe traseul comercial Turcia-Azerbaidjan, cel mai avansat si cel mai mare "logistic hub" din Orientul Mijlociu pana in anul 2020.

Articole similare

Ad