Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alpha Private Equity, noul actionar EUROPART

Triton si Paragon au semnat contractul de vanzare catre Alpha Private Equity Funds a EUROPART Holding GmbH, lider pe piata europeana in domeniul pieselor de schimb pentru vehiculele comerciale si echipamente de service. Partile au stabilit de comun acord sa nu dezvaluie pretul de achizitie. Tranzactia este supusa aprobarii organelor de reglementare din jurisdictiile relevante.
„Pe parcursul ultimilor cinci ani, EUROPART si-a eficientizat procesele in afaceri prin optimizarea achizitiilor si prin sistemul logistic centralizat. Companiam si-a extins pozitia geografica in regiunea nordica, achizitionand reprezentantele de vanzari suedeze pentru piese de schimb LVD si Trailereffekter. Suntem foarte increzatori ca afacerea va continua sa prospere sub noul proprietar, Alpha“, declara Peder Prahl, Director al Partenerului General pentru fondurile Triton.
 

Edin Hadzic, partener la Paragon, a adaugat: „Ramanem impresionati de progresul companiei pe parcursul ultimilor cinci ani. In timp ce compania intra intr-o noua faza a dezvoltarii sale, iar Alpha, in calitate de nou actionar va avea oportunitati ample de a sustine cresterea viitoare prin intermediul retelei sale industriale.“
Luca Zacchetti, Senior Operating Partner pentru Alpha, declara: „Alpha este incantata sa lucreze impreuna cu echipa de management actuala de la EUROPART cu scopul de a dezvolta afacerea in continuare, de a asigura satisfactia angajatilor, a clientilor si furnizorilor si pentru a sustine cresterea achizitiilor ce vor genera de valoare in viitor.”
Pierre Fleck, CEO of EUROPART, a adaugat: "Multumita sustinerii actionarilor nostri Triton si Paragon, managementul si angajatii EUROPART au indeplinit sarcina de repozitionare si dezvoltare a companiei pe parcursul ultimilor cinci ani. Noul parteneriat dintre EUROPART si Alpha, un investitor care isi va aduce aportul de experienta vasta in cadrul domeniului de activitate, precum si capacitati financiare semnificative, va permite EUROPART sa isi accelereze ritmul de dezvoltare."

Articole similare

Ad